onsdag 24 februari 2010

Mumsig lasagne

Gjorde en himla god vegetarisk lasagne häromkvällen (tyvärr hann vi äta upp den innan jag kom ihåg att jag skulle ta en bild av den). Såhär gjorde jag:
Elsa skalade cirka 5 morötter. Jag hackade 2 lökar och en vitlöksklyfta. Fräste lök och rivna morötter i smör, kryddade med salt, peppar, lite koriander och gurkmeja. Under tiden gjorde jag en bechamelsås (smält smör, vetemjöl, mjölk), kryddade med s & p samt lite riven parmesan. Hällde sen en burk krossade tomater över morötterna, samt resterna av en rotfruktssoppa (innehållande potatis, rödbetor, morötter, palsternacka). Fram med en ugnsform, varva lasagneplattor (tog både gröna och vita) med såserna. Mozzarellaost ovanpå och skjuts in i ugnen.
Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar